Det finns mycket man kan göra med sina vinstpengar! Till att börja med så får man ett välfyllt bankkonto och ett bra kreditkort man kan använda så fort man känner för det utan riskera att dra på sig kreditskulder.

Vinna mycket pengar

Fyra riktiga storvinnare

Kevyn Ogawa från Kalifornien och James Groves från New York delade 2009 på en vinstpott på 336 miljoner dollar. James Groves berättade för New York Post att hans telefon svämmade över med samtal från vänner och bekanta som ville ha en del av kakan. Han menade att det var som en dröm som förvandlats till en mardröm och att vinsten bara var början, att leva med den är ett rent helvete.

Erika Greene från Georgia, en familj från Illinois och en okänd person från New Jersey delade 2002 på 331 miljoner dollar. Erika Greene åkte limousine till spelbutiken och berättade för reportrarna att hon tänkt köpa ett hus och en bil. Hon berättade också att hon hade tänkt låta någon annan ge henne ekonomiska råd, eftersom hon hade kollat upp statistiken. Hon ville låta pengarna jobba för henne istället för att spendera hela vinsten.

Sue och Joe Kainz från Illinois och Nancy och Larry Ross från Michigan vann 2000 363 miljoner dollar. Innan de offentliggjorde det hela roade sig paret Kanze med att köra till den närbutik där de köpt den vinnande lotten och iaktta medan de uppjagade reportrarna försökte hitta dem. De till och med pratade med en reporter utan att berätta vilka de var. Joe berättade att han och hans fru skulle betala av skulder, investera i sitt bryggeri och laga det läckande taket.

Frances och Robert Chaney från Oregon samt Carolyn och Steve West från samma delstat vann 2005 340 miljoner dollar. Paret berättade för omvärlden vad de faktiskt gjorde med pengarna efter att de hade spenderat dem. De köpte en enorm fastighet med pool och vattenrutschkana.